Lid of donateur

Lid worden van de coöperatie?

De coöperatie is inmiddels in vol bedrijf met meerdere projecten.  Wilt u ook lid (en klant) worden dan kunt u in een vervolgfase gaan deelnemen in de coöperatie! U koopt dan een aantal participaties in zon of wind. Geef uw belangstelling aan, dan vertelt de coöperatie u de mogelijkheden voor zowel op korte als op langere termijn.

Na aanmelding en acceptatie door de coöperatie, krijgt u een welkomstpakket met Participatieovereenkomst, statuten en bijbehorende stukken toegestuurd. Aansluitend adviseren we u om over te stappen naar de energieleverancier waarmee de coöperatie samenwerkt. Momenteel is dit Qurrent. De overstap wordt aanbevolen, omdat dit nodig is om de korting op de energiebelasting eenvoudig met de deelnemer/lid van de coöperatie te kunnen verrekenen.

Donateur worden van de coöperatie?

Sympathisant van ons groene en lokale initiatief? Steun ons met een donatie op de rekening van de energiecoöperatie Zevenster Zonnestroom.  Met uw bijdrage kunnen we proberen meer duurzame initiatieven in Zuidhorn en omgeving tot ontwikkeling te brengen. Met lokale inbreng en ter versterking van het burgerinitiatief. Mail info@zevensterzonnestroom.nl voor de mogelijkheden.