Lid of donateur

Lid worden van de coöperatie?

De coöperatie is inmiddels in vol bedrijf. Er zijn nu 17 leden die volop profiteren van de energie die de 200 zonnepanelen op het dak van de loods van de Gebr. Kuipers in Zuidhorn (bij de brug over het van Starkenborghkanaal) produceren.

Wilt u ook lid (en klant) worden dan kunt u ook nu nog in de vervolgfase gaan deelnemen in de coöperatie! U koopt dan een aantal zonnedelen. In de vervolgfase plaatsen we medio november 2016 naar verwachting nog zo’n 50 panelen extra. Na aanmelding en acceptatie door de coöperatie, krijgt u een welkomstpakket met deelnemersovereenkomst, statuten en bijbehorende stukken toegestuurd. Aansluitend zult u (moeten) overstappen naar onze energieleverancier Qurrent. Maar dat vindt u waarschijnlijk niet erg. Immers, ook deze partij is gestoeld op ‘een groene‘ leest en de tarieven zijn concurrerend. De overstap is nodig, omdat dit nodig is om de korting op de energiebelasting eenvoudig met de deelnemer/lid van de coöperatie te kunnen verrekenen.

Deelname per paneel is  € 200 eenmalig + een jaarlijkse bijdrage van € 10 per paneel gedurende 15 jr. De vergoeding die u ontvangt is ca. € 0,12 korting op de energiebelasting. Daarnaast ontvangt u ook nog € 0,01 van Qurrent als premie voor de levering van 100% duurzame stroom. De terugverdientijd komt daarmee uit op ca. 7 tot 8 jr.

Heeft u belangstelling? Kom dan naar de ledenvergadering (12 september as) daar wordt alles verder uitgelegd. Bent u niet in de gelegenheid om dan te komen, mail of bel dan met de vereniging, zij vertellen u graag meer.

 

Donateur worden van de coöperatie?

Sympathisant van ons groene en lokale initiatief? Steun ons met een donatie op de rekening van de energiecoöperatie Zevenster Zonnestroom. U kunt uw donatie overmaken op het bankrekeningnummer van de coöperatie:

Regiobank NL 85 RBRB 0929 8137 31

Met uw bijdrage kunnen we proberen meer duurzame initiatieven in Zuidhorn en omgeving tot ontwikkeling te brengen. Met lokale inbreng en ter versterking van het burgerinitiatief.